Konu: Selaaam! Paz 7 Kas. - 19:15:46
Herkese selam! Ben Volkan, 14 yaşındayım. Tam bi Harry Potter fanıyım. Role playle tanışmışlığım arkadaş zoruyla olmuştu. Sanırım bu da Mayıs veya Haziran falandı. İşte yaklaşık 4.5 - 5 - 6 ay oluyor. Beni diğer sitelerde "Conerus Hell Greyn" ismiyle bulabilirsiniz. Bu ismi, sağolsun üvey abim buldu. (Gerçekten üvey abim değil ha, şakacıktan.) Futbolla ilgilenmesemde Fenerbahçeliyimdir. Sporla pek aram yoktur. Bilgisayarla aram daha iyidir. Rock ve metal müzik severim. "Fırat" denen nohut oğlanı çok severim. Zaten sevilir ki o! Anadolu lisesinde okuyorum. Edebiyat'tan nefret ediyorum. Geometri'yi sevmediğim zamanlar daha çok. Kimya'yı da sevmiyorum. Beden Eğitimi'ni de sevmiyorum. ^^ Imm, daha daha. İşte bu kadar. Daha sonra daha daha tanışırız. Ölüm Yiyen'im. İsteyeni öldürürüm falan.
Delmira Etta Heloise IV. Sınıf Ravenclaw & Sınıf Başkanı
Konu: Geri: Selaaam! Paz 7 Kas. - 19:21:58
^^ Hoşgeldin sefalar getirdin.
Xavier John Redmond Mitoloji Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu & DM
Konu: Geri: Selaaam! Paz 7 Kas. - 20:13:15
Hoşgeldin kank.
Androméda Ophélia Ryan V. Sınıf Slytherin
Konu: Geri: Selaaam! Paz 7 Kas. - 20:55:11
Volkan hmm, tanıdığm Volkan mısın? Sanırım osun ya da değilsin bilemedim şimdi. Neyse hoşgeldin diyeyim. ^^
Anna Maria Benson V. Sınıf Ravenclaw & Sınıf Başkanı
Konu: Geri: Selaaam! Paz 7 Kas. - 21:14:09
Oo Fıratçı Fırat sevilir ya, bir ara minnoş hesabı açmıştım. Hayali plotoniği gibisinden bir şeydi şlaskdf Bu arada hoşgeldin sefalar getirdin Volkan, bende isim bölümünde görüldüğü üzere Büşra =D 14 yaşı güzeldir sevilir *-* En sevdiğim yaş gibib irşeydi benim için. Doğum günümle uyumluydu aslında ondan. şlksdfg Neyse saçmalamaya başlamadan ben kaçar, doktorum bekler şlkasdf
Konu: Geri: Selaaam! Paz 7 Kas. - 23:04:09
'"Fırat" denen nohut oğlanı çok severim' Uçan Spagetti Canavarı aşkına, ayy sırf bu cümle için severim seni.
Medwin Favian Reginald Ölüm Yiyen
Konu: Geri: Selaaam! Ptsi 8 Kas. - 17:42:47
Hoşbulduum.
@Androméda Evet ben O'yum! @Iynn Uçan Spagetti Canavarı (Y)
veee @2Büşra İkinizlede memnun oldum. Birinizle tanışıyodum ben, Anna Maria ile galiba.
Jared Adrian Harvey Karanlık Lord & Admin
Konu: Geri: Selaaam! Ptsi 8 Kas. - 18:58:46
Hoşgeldin ilk ölüm yiyen ^^
Konu: Geri: Selaaam! Ptsi 8 Kas. - 19:32:08
Ahaha evet benle Senin de Fırat'çı olduğnu bilmiyordum. O gün msnden pat diye çıkmak zorunda kaldım kusura bakma. ^^ Bu arada Volkan diğer Büşra'da benim kuzenim olur. *-* Ha bnele tanıştın ha kuzenle şlskdfdg O açıdan kuzenle tanışmış da say
Konu: Geri: Selaaam! Ptsi 8 Kas. - 19:33:31
Anna Maria'dan tahmin ettim aslında senin olduğunu. Tamam o zaman ikinizle de tanışıyorum.
Konu: Geri: Selaaam! Ptsi 8 Kas. - 19:39:54
Olley süper =D Trililaylala... Volkan bir ara seninle rp yaparız. Benim Feronia ile falan. Zaten onun da ruhu kararmış, aslında ölüm yiyen olackatı ama babası izin vermedi şlaksdf O da profesör oldu öğrencilere bağırıp duruyor.
Konu: Geri: Selaaam! Ptsi 8 Kas. - 20:03:45
Bende profesör mü olsam diye düşünüyodum ya. Olsam mı? Ama ders kalmadı. Herneyse ben ilan açıcam, başvurursun.
Feronia Lilith Davis Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Konu: Geri: Selaaam! Ptsi 8 Kas. - 20:15:37
Başvurdum bile, takıl kafana göre... ekle o hatunu da Ona göre pm ile kurguyu hallederiz.
Aaron Alfred IV. Sınıf Slytherin