Konu: Arıyorum! Ptsi 8 Kas. - 20:10:56
Hıı, kurgum şu şekilde:
Medwin'in annesi ve babası Yoldaşlık tarafındaydı. Ama o Karanlık Lord'a karşı koyamadı. İsteyerek Ölüm Yiyen oldu. Şuanlık boş boş dolaşıyor. Bir kurgum var, kardeş falan. Eğer o belli olursa burası değişebilir. Daha detaylı ekleyeceğim belli olduğunda. Şimdilik RP'lik arkadaşlar arıyorum. ^^
Partner. Acayip bi tanışma şeklimiz olsun. Hatta böyle karşı tarafta falan olsun. Daha güzel rp'ler çıkar ortaya.
Arkasından vuran pis dost. Öğğ. Bu Medwin'in en yakın dostuydu 10 yaşlarına kadar falan. Sonra ayrılıyorlar, yıllar sonra tanıştıklarında ise bir şekilde onu arkasından vuruyor. Bir şeyler yapıyor işte.
Sınırsız düşman. Sebepli sebepsiz bana düşman olanlar. Xavier John Redmond. Dylan Mc'Gonner.
TEK DOST! Kız ya da erkek farketmez. Hatta bu da karşı taraftan olsun. Bununla takılıyorum hep. Gençlikten beri arkadaşız. Şuanda da gencim. Evet. Feronia Lilith Davis.
Arkadaşlar. Öyle böyle selamlaştığımız veya geceleri beraber geçirdiğimiz arkadaşlar falan.
*Burası her an değişebilir ha. Haberiniz olsun.
En son Medwin Favian Reginald tarafından Salı 9 Kas. - 17:27:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Feronia Lilith Davis Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
Konu: Geri: Arıyorum! Ptsi 8 Kas. - 20:14:08
Arkadaş yada dost olabiliriz.
Xavier John Redmond Mitoloji Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu & DM
Konu: Geri: Arıyorum! Salı 9 Kas. - 14:25:28
Düşman Dylan Mc'Gonner benim karakterim onuda düşman yap
Medwin Favian Reginald Ölüm Yiyen
Konu: Geri: Arıyorum! Salı 9 Kas. - 17:28:08
Ekledim.
Odysseia Marinse Model & Ölüm Yiyen
Konu: Geri: Arıyorum! Paz 14 Kas. - 17:03:03
İkimizde ölüm yiyen olduğumuza göre ilginç kurgular çıkarabiliriz. Planlar filan.. Ancak şuan pek bir şey yok aklımda. Senin bir kurgun varsa ayarlayabiliriz.
Konu: Geri: Arıyorum! Paz 14 Kas. - 20:29:44
Bende aynı durumdayım. Düşünelim bakalım! *-*
Ophelia Harvey III. Sınıf Slytherin & VIP Üye
Konu: Geri: Arıyorum! C.tesi 20 Kas. - 0:05:27
Karanlık tarafa hizmet vermek için yetişen bir öğrenci.. Hangi kurgu olacağını biraz düşündüm.. Seni 'model, örnek, özenti,' olarak alıyorum falan.. Ya da platonik aşık olabilirim ölüm yiyensin yaa.. Ordan.. Hangisi uygunsa sana.. (:
Konu: Geri: Arıyorum! C.tesi 20 Kas. - 14:17:46
Platonik iyidir. Ama nerden tanışıyoruz?
Lima Donald Tılsım Profesörü
Konu: Geri: Arıyorum! C.tesi 20 Kas. - 14:33:00
Uygun bir yere atarsın kurgu ayarlayabiliriz ^^
Misafir Misafir
Konu: Geri: Arıyorum! C.tesi 20 Kas. - 14:33:21
Şİmdi nereye başvursam bilemedim. Sen bizim dükkana gelmişsindir orada tanışmışızdır. =D Gerçi ölüm yiyenin kurabiyeci dükkanında ne işi var bilmiyorum ama kurgu değil mi abi? İnsna sonuçta ölüm yiyenler de olabilir. şlkasdhdf
Eleanor Melanie Andryane Bitkibilim Profesörü
Konu: Geri: Arıyorum! Paz 5 Ara. - 21:14:12
Ben Aydınlık taraftayım ve Hogwarts'ta çalışıyorum.Bir gün bir barda tartışarak tanışmaya başlayabiliriz.Sonunda birbirimize zıt kutuplar olduğumuzu, aynı zamanda birbirimizi sevdiğimizi anlarız.Partnerin olabilirim.Ne dersin?