Konu: Olalala..! Yaren (: Salı 9 Kas. - 15:57:09
Merhaba arkadaşlar. Aslında daha arkadaş sayılmayız ama yinede olucağız sonuçta. Adım konu başlığında da belli oludğu gibi Yaren. 15 yaşındayım. Çaktırmayın aslında 14,5. Aralıkta 15 olucağım işte. Mersinde yaşıyorum. Davultepe Anadolu Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencisiyim. Başarılı ve popüler bir öğrenciyim. Daha lise 1'de olmama rağmen okuldaki 12. sınıflar adımdan söz ederler. RP'e başlayalı 3,5 sene oldu. Ocak 5'te 4. yılımı sizlerle kutlacağım. Bu zamana kadar üye sayıları +500 olan sitelerde yüksek rütbeli mesleklerle tanındım. Aslında beni bazılarınız -tanırsa eğer- Yarenia Davis olarak tanır ya da Sharpella Kelly Curtis olarak. Özel hayatımla ilgili asla gizliliğim yoktur. Sorduğunuz tüm soruların geneline cevap verebilirim. Ayrıca her lafa verilecek mutlaka bir cevabım vardır. Yazdığım yazının boyutundan azda anlaşılıyordur sanırım. Acayip çok konuşurum. Çok gülerim. Çok şükür, çokta ağlamam. Genelde herşeyi olumlu tarafından düşünürüm. Basketbol, Voleybol, Badminton, Tenis ve Yüzme sporlarıyla ilgileniyorum. Bilmem ki daha ne var. Aklıma gelmiyor. Kafanıza birşey takılırsa eğer yardımcı olurum.
Samuel Black V. Sınıf Slytherin
Hoşgeldin Yaren ben de Büşra, inan tanıtım yazın benim yazımın yanında kısa kalıyor belki de her siteye üye oluşum da bir kaç ekleme yapamamdandır ki zaten bu eklemeleri yapmamak kaydıyla buraya yazmadım. Ama içimde kaldı yahu senin yazıyı görünce yazadım geldi. Her neyse ondan yazın bakımından endişe etme ikizler burcumuzsun diyecektim ki Aralık doğumluymuşsun sanırsam Aslandı yahu Eğer Aslan'sa severim. Geçenlerde açtığım akrkaterimin birini burcunu aslan yapmıştım. *-* Bu arada hoşgeldin sefalar getirdin. Bir kaç yerde seni gördüm. Davis soyadı tanıdık geliyor ama o isim hayır. Tek gerçek adndan tanıdık geldin diyim. Bu arada Davis soyadını severim, karkaterlerimden biri burada da Davis'tir soyadı. =D Bu rada diğer karkaterimle meslekdaşmışız =D Harika ya *-* Ama taraflarımız uymuyor gibi jasdfg Neyse zt kutuplar birbrini çeker derler dedikodu falan yaparız şlkasdfg + o Emre radyo da ki Emre mi? =D L' sever
Androméda Ophélia Ryan V. Sınıf Slytherin
* Büşracım burcum ne Aslan ne de İkizler Ben Yay burcuyum. Yükselenim Oğlak. Ama daha çok Oğlan burcunun özelliklerini tşaıyorum. Bu arada "Hoşbuldum."
*Oha bebişim burdaymmış. Rümüüş.. :vov.:
*Hoşbulmuşum Volkan
Jared Adrian Harvey Karanlık Lord & Admin
Yeni mi fark ediyosun lan burda olduğumu dsf. Hoşbuldum, oje al bana k5
Yok aslında gördüm ama çaktırmıyordum şlaksdf bu arada tabii alıcam k5
Kristen Ellenweor Frank demiş ki:
* Büşracım burcum ne Aslan ne de İkizler Ben Yay burcuyum. Yükselenim Oğlak. Ama daha çok Oğlan burcunun özelliklerini tşaıyorum. Bu arada "Hoşbuldum."
Aa benim Feronia'm yay burcu şlaksdf Sen bana yay burcunun özellikelrini söylersin, gerçi az biraz okumuştum karkater özellikleri için falan ama fazla bilgi göz çıkarmaz şlaskdfgh Benim yükselenim ikziler oalbilri ama yengeçte olabilri bir kitaprna baktm ikizler çıktı. Birkaç gün önce de bir siteden baktım yengeç çıktı. *-* Başka bir sitedne batım bu seferde ikziler. Çok çeklişkili bir yükselene sahibim şlksdg Bana göre mutasyona uğramış ikiz bir yengeç olabilir.
Jared Adrian Harvey demiş ki:
Merak ettim nisan dogumlu musun? xD
Aralık'ta 15 oalcağına göre Aralık doğumlu olma ihtimali var mı? xD
Jared Adrian Harvey Karanlık Lord & Admin
En güzel yükselen benim ki abicim Mustasyona uğramış çift yengeç şlkasdfdg Bu arada yazın uzun değil yahu, demiştim endişe etme... =D Ben daha demin dört ayrı site için lejant işinden çktım belki ondan öyle gelmiyordur.
Xavier John Redmond Mitoloji Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu & DM