Xavier John Redmond Mitoloji Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu & DM
Konu: Xavier John* Çarş. 10 Kas. - 20:34:53
Ad Soyad:Xavier John Redmond
Doğum Tarihi:25/09/1988
Burç:Terazi
Kan Durumu:Safkan
Bina:Gryffindor
Uyruk:Fransa
Asa:Sekmeyen Denge
Çoğu zaman maceracı, kimse onun ne zaman ne yapacağını saptıramaz. Düşünceli ve anlayışlı. Bu özelliği çok fazla kişi tarafından sevilir.Cesur olması ve dışarıdakilere karşı durgun gözükmesi onu çok havalı yapıyor. Bunlar dostları için ne kadar hayran bırakacak özelliklerse de düşmanları için de bir o kadar korkutucu.
Boy: 188cm Kilo: 64kg Durgunluğu en dikkat çekici özelliği Koyu kahverengi saçları herkes tarafından ilgi çekici bulunur
Eklenicektir.
İCON
~ A R K A D A Ş L A R ~
[Kardeşim Diyebileceğim İnsan]
Chiera Verzizia
Kurgu: Gerçekten beni anlayabilen bir insan Chiera. Arkadaşlığımız okul senelerine dayanıyor. Aynı binadan mezun olduk ve dostluğumuz asla bitmedi. Hep görüşüyorduk. Birlikte profesör olduğumuzdan beri yine eski günlerdeki gibiyiz. Her zaman beraber. Sırlarımı açmaktan çekinmediğim, konu eğlence olunca ilk aklıma gelen insan Chiera.
Kurgu: Şimdiye kadar gördüğüm bütün Ölüm Yiyenlerin baş belası. Tek başıma ne zaman Hogwarts'tan uzaklaşsam hep arkamda. Onunla duello yapmaktan çekinmiyorum ama yarıda bırakması hiç hoşuma gitmiyor.
[Ö Ğ R E N C İ L E R] [En Sevdiğim Öğrenci]
Anna Maria Giovanne
Kurgu: Canı her sıkıldığın da yahut mitoloji ile ilgi bilgileri almak için bana geliyor. Benimle Medusa, Perceus ve Athena üçlüsü hakkında sık sık konuşuyor.En sevdiğim öğrencim.
[Çalışkan Bulduğum Öğrenci]
Crystal Valerie Dawn
Kurgu: Çoğu zaman bir kütüphanede koca ve kalın kitapların arasında görüyorum onu. Dersimde gayet başarılı olduğunun farkındayım; ama çok sessiz biri. Boş zamanlarında bile ders çalışıyor.
[Göz Aşınalığı] [Tembel Bulduğum Öğrenci]
~ A Ş K ~ [Hayatımın Anlamı] [Gözümün Kaldıkları] [Platonik Aşık olanlar]
Eklenmek için ;
Ad-Soyad: İcon: Kurgu:
Not: Ekle bir yere ve Kurguyu sen belirle gibi mesajlar olursa eklemem. Ayrıca Kurgunun benim ağzımdan yazılması rica olunur.
En son Xavier John Redmond tarafından C.tesi 13 Kas. - 9:42:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Anna Maria Benson V. Sınıf Ravenclaw & Sınıf Başkanı
Konu: Geri: Xavier John* Cuma 12 Kas. - 16:57:48
Medusa'nin saçları adına; kap bir ikon işte *-*:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Anna Maria Giovanne Kurgu: Gerçi kurguyu az çok sana söylemiştim. Ama ben yine de yazayım. // Canım her sıkıldığın da yahut mitoloji ile ilgi bilgileri almak için sana geliyorum. Seninle Medusa, Perceus ve Athena üçlüsü hakkında sık sık konuşuyorum falan.
Not: Profesörü sizin diliniz veya ağzınız ben de olmadığı için sizin gibi yazamadım. Tek seninle falan diye bana uygun çevirirsiniz.
Saygılar, sevgiler ve nutella'lı kurabiyelerle öğrenciniz; Anna Maria Giovanne
Chiera Verzizia Biçim Değiştirme Profesörü
Konu: Geri: Xavier John* Cuma 12 Kas. - 18:07:56
Spoiler:
[Kardeşim Diyebileceğim İnsan] [Dost] Chiera Verzizia Gerçekten beni anlayabilen bir insan Chiera. Arkadaşlığımız okul senelerine dayanıyor. Aynı binadan mezun olduk ve dostluğumuz asla bitmedi. Hep görüşüyorduk. Birlikte profesör olduğumuzdan beri yine eski günlerdeki gibiyiz. Her zaman beraber. Sırlarımı açmaktan çekinmediğim, konu eğlence olunca ilk aklıma gelen insan Chiera.
Konu: Geri: Xavier John* Cuma 12 Kas. - 20:26:08
Ekleniyorsunuz.
Odysseia Marinse Model & Ölüm Yiyen
Konu: Geri: Xavier John* Cuma 12 Kas. - 21:35:07
Odysseia Marinse İcon:
Spoiler:
Aydınlık-Karanlık taraf olduğu için büyük düşmanlar olabiliriz veya farklı bir kurgun varsa o da olabilir
Konu: Geri: Xavier John* Cuma 12 Kas. - 22:29:51
"Not: Ekle bir yere ve Kurguyu sen belirle gibi mesajlar olursa eklemem. Ayrıca Kurgunun benim ağzımdan yazılması rica olunur."
Ya ama aklımda cidden bir şey yok?
Konu: Geri: Xavier John* C.tesi 13 Kas. - 0:06:26
Aklına birşey gelince yazarsın ozaman. =)
Crystal Valerie Dawn IV. Sınıf Ravenclaw
Konu: Geri: Xavier John* C.tesi 13 Kas. - 7:48:09
[Çalışkan Bulduğum Öğrenci] Kurgu : Çoğu zaman bir kütüphanede koca ve kalın kitapların arasında görüyorum onu. Dersimde gayet başarılı olduğunun farkındayım ; ama çok sessiz biri. Boş zamanlarında bile ders çalışıyor.
İCONLAR:
Konu: Geri: Xavier John* C.tesi 13 Kas. - 9:48:16
Eklendiniz.
Henrietta Noél Quarey V. Sınıf Hufflepuff
Konu: Geri: Xavier John* Çarş. 17 Kas. - 2:06:59
Karşında mitolojiyle ilgili fakat çalışmaktan nefret eden, geveze ve sempatik bir öğrenci tipi. Buna göre göre yapabiliriiz (:
Spoiler:
Spoiler:
Angela Lazar Cookies Monster Sahibi