| Sitenin delisi geldii yetişiiiinnn.. ^^ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Ophelia Harvey III. Sınıf Slytherin & VIP Üye
| Konu: Sitenin delisi geldii yetişiiiinnn.. ^^ Cuma 12 Kas. - 23:03:37 | |
| Sitenin delisi diyorum çünkü gerçekten deliyim. xD
İsmim Gözde. 16 yaşındayım. Ank.da oturuyorum. Meslek lisesinde Çocuk Gelişimi okuyorum. Ama malesef üniversitede İngilizce öğretmenliği okuyacağım.. (:
Rap-Arabesk Rap- Slow- Rock- Arabesk-Metallica her türlü müziği dinleyebilirim ama kulak zevkime uymalı.
Pc.mle, telefonumla, yemeğimle, kalemlerimle, çantamla, yazıcımla, kartuşlarımla, kitaplarımla, aynayla.. hepsiyle konuşmuşluğum vardır ve hala konuşurum. Sinirlendiğimde telefonun dışını yerim. Üzgünsem kendimi yemeğe vururum. xD
Benimde sitelerim olmuştu ama bunlar rp sitesi değildi. Yine de çok manyakça şeyler yapmıştık. Örneğin; Hp sitesinin konusunu resmen Vampirlere kadar getirmiş ve Vampir Akademisi yapmıştık falan.
Uyku en sevdiğim şeydir. Bir gün boyunca uyuyabilirim. Uykum benim en değerlilerimden olduğundan dolayı evdeki kimse uyandırmayı göze alamıyor. Çünkü erken uyandıktan ancak 1 saat sonra sakinleşiyorum. xD
Okulu sadece Perşembe-Cuma severim o da kaynatacak arkadaşım ve sevgilim okulda olduğu için. xD
Daha bir sürü özelliğim var ama biraz daha devam edersem sanırım destan niteliği taşıyacak. O yüzden sustum. xD
| |
|
| |
Anna Maria Benson V. Sınıf Ravenclaw & Sınıf Başkanı
| Konu: Geri: Sitenin delisi geldii yetişiiiinnn.. ^^ Cuma 12 Kas. - 23:12:53 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin delisi geldii yetişiiiinnn.. ^^ Cuma 12 Kas. - 23:17:30 | |
| Hahahaha xD xD Evet yeşil benim en sevdiğim renktir (: Ve 'İronik' biçimde yılanlardan hoşlanırım. (: Bugün en son telefona küfür ederken hocam duydu (en sevdiğim hocam) 'Hiç yakışıyor mu karşındaki de şimdi sana küfür etse nolur?' dedi koptum. xD xD 'Hocam telefon cansız konuşamıyo henüz öğretmedim' dedim afalladı xD xD Garfield zaten en sevdiğim ve en önemli bilim adamıdır. Bir sözünde ne demiş 'Gündüz dinlen ki gece rahat uyuyabilesin' şimdi nasıl karşı çıkarsın bu söze xD xD Kaynaşırız kaynaşırız merak etme xD xD | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Sitenin delisi geldii yetişiiiinnn.. ^^ Cuma 19 Kas. - 15:02:53 | |
| | |
|
| |
Jared Adrian Harvey Karanlık Lord & Admin
| Konu: Geri: Sitenin delisi geldii yetişiiiinnn.. ^^ Cuma 19 Kas. - 15:04:29 | |
| Medusa'nın saçını seven birinin tanıtım sayfasına giremem. xP | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin delisi geldii yetişiiiinnn.. ^^ Cuma 19 Kas. - 15:06:15 | |
| | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin delisi geldii yetişiiiinnn.. ^^ Cuma 19 Kas. - 15:13:14 | |
| Dimi *-* Medusa harikadır, medusa'ya tapılıyor. Med'im o benim. Yılan saçlı hatunum. <3 Spoiler'ıma bile koydum lağn. <3 | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin delisi geldii yetişiiiinnn.. ^^ Cuma 19 Kas. - 16:13:35 | |
| Ben sadece ve sadece Left 4 Dead 2, diğer korku oyunları, bazı korku filmleri, adrenalin ve heyecan içeren şeyler, öğretmenler, yazılılar, sözlüler ve Allah haricinde hiçbir şeyden korkmam. xD | |
|
| |
Feronia Lilith Davis Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü & Slytherin Bina Sorumlusu
| |
| |
| Konu: Geri: Sitenin delisi geldii yetişiiiinnn.. ^^ Cuma 19 Kas. - 18:26:17 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Konu: Geri: Sitenin delisi geldii yetişiiiinnn.. ^^ Cuma 19 Kas. - 18:50:54 | |
| Hahaha, benimde battaniyeyle. xD Sıcak havada battaniyeyle film izlerim. xD | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Konu: Geri: Sitenin delisi geldii yetişiiiinnn.. ^^ Cuma 19 Kas. - 20:55:59 | |
| En azından yastıkla bir ilişkim yok. <.< | |
|
| |
| Konu: Geri: Sitenin delisi geldii yetişiiiinnn.. ^^ Cuma 19 Kas. - 21:08:36 | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Sitenin delisi geldii yetişiiiinnn.. ^^ Cuma 19 Kas. - 23:46:36 | |
| - Jared Adrian Harvey demiş ki:
- En azından yastıkla bir ilişkim yok. <.<
Dimi, battaniye ile daha heyecanlı oluyor film izlemek. *-* Ediğğtt: Bu arada Gözde sana diyecek birşey bulamıyorum. Hem de romantik fimlerde? Abi neresi heyecanlı ya. *-*
|
|
| |
| |
| |
| Sitenin delisi geldii yetişiiiinnn.. ^^ | |
|