Selam millet ben ezgi 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Ankara'da oturuyorum ama istanbulu ankaradan daha çok seviyorum (Cümleye bak hizaya gel ). Rp aleminde yeniyim. Daha 1.5 yıloldu başlayalı rpye.Müzik dinlemeyi çok severim. Olmazsa olmazlarımın başındadır Burada birkaç kişiyi tanıyorum ama diğerlerini hiç görmedim Ama olsun tanışır kaynaşırız
Hoşgeldin Ezgi; ben de Büşra. Senin takımını karıştıran hani Tiana ile =D Bura da beni, Scarlett Nora, Anna Maria ve Feronai Lilith vs.. olarak görebilirsin. (daha hesabım var ama çaktırma kullanmıyorum fazla. ) Senin dediğin gibi tanşır kaynaşırız falan filan... Bu arada İstanbul'u ben de severim. Yaşadığım şehirdir, ama kalabalıktan hoşlanmayan biri olarak bıktım diyebilirim.
Rachel Belinda Gibson V.Sınıf Slytherin & Admin
Ahahaa, en nutella yer sahil kıyıları bence İstediğin zaman denize git abi, tatil gibi. *-* Zaten merkez desen yakın, alışverişini falan yap. Güzel yer yahu *-* Babam seneye taşınıcaz diyor ama bilmiyorum özler miyim.
Koca koca " Gerçek İsmi " yazılı yerde " Altan " yazıyor ve sen sanırım kullanıyorsun. =D Oradan bakmamışsan ünümü duyman normal, herkes benden bahseder falan. xD