HogwartsManiac'a Hoşgeldiniz!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Büyülü bir yolculuğa hazır mısın?

AnasayfaLatest imagesKayıt OlGiriş yapOyun Salonu
Sitenin En’leri
Geldim-Gördüm-Gittim Lizn
Emma Watson

Geldim-Gördüm-Gittim

2 posters
YazarMesaj
Anna Maria Benson
V. Sınıf Ravenclaw & Sınıf Başkanı
V. Sınıf Ravenclaw & Sınıf Başkanı

Kadın
Galleon : 491

Geldim-Gördüm-Gittim Empty
MesajKonu: Geldim-Gördüm-Gittim   Geldim-Gördüm-Gittim Icon_minitimePaz 28 Kas. - 17:35:57

Böyle bir yazı yazmayı aslında istemiyordum fakat bu sözü söylemeyi hep istemişimdir. Tanıtım yazısı yazmadım ama bari bir gidiş yazısı yazayım dedim. Neden bahsedeceğim konusunda aslında en ufak bir fikrim yok, içimden geldi abi karalıyorum işte. Burada keyifli vakitler geçirdiğim gerçek, çok yakın arkadaşlar edindim. Kimisi gerçekten harika dostlar oldu benim için, bazılarını tanımasam da veya tanışma fırsatımız olmasa da yine de forum oyunların da nutella gibi bir zaman geçirdim. Burada forumu kuran dostum dediğim insan yeniden teşekkür ediyorum. Çünkü sayesinde gerçekten güzel zaman geçirdim. ^^ Belki yeniden uğrarım, ama şu sıralar çok yoğunum ve rp’ye ayıracak vaktimin olduğunu düşünmüyorum vakitten ötürü aslında birazda kişisel. O bana kalsın lütfen. Umarım bu yazımdan ötürü kızmazsın diyorum kendisine, aynı zamanda takım yapacağım dediğim arkadaşlarıma da onlara pm ile yapıp göndereceğim ben isteklerini. Bu forumu kurarken burada duracağım hakkında yada her gün az da olsa girerim diye söz vermiştim. Verdiğim sözden caymak hoşuma gitmese de cidden kusura bakmazsın umarım, çünkü “gerçekten açtığın forumlar arasında en sevdiğim bu oldu” derken doğruyu söylemiştim. Ama bırakma sebebim ap ayrı, kişisel...
    Her neyse güzeldi, kimi zamanlar sevmediklerimi düşünen kişiler olabilir ama yanıldıklarını da söylemek isterim. Delidoluyumdur, gevezeyimdir, sevdiklerime ciddi anlamda değer veren bir insanımdır yada öyle davranmaya gayret gösteren. Fakat sevdiğim insanlara katiyen “canım, cicim, tatlım” sıfatlarıyla konuşmam genelde doğal takılırım ben abi; yapmacık geliyor işte. Sanırım bundan dolayı da sevmediğimi düşünen kişiler olmuş. Kusura bakmasın diyorum kendisine. Öncende de dediğim gibi ben herkesi çok severim. Ama kimisi benim için özeldir, tıpkı forumu bırakma sebebim gibi. Her neyse efendim, tanıştığıma, vakit geçirdiğime ve tanıdığıma inanın ki çok sevindim. Mutlu oldum. Geri gelip belki tekrar bıdı bıdı ederim sizlerle. Benim için bir parçaydı burası, tüm takıldığım forumlar gibi benim için de özel bir anısı oldu. Silip atma işlemi bana göre değildir, bundan dolayı ara sırada olsa gelirim. Rütbemi aldırmıyorum, yada birine devretmiyorum. Aktif olma işlevi bana göre olsa da hesap devretme işlevi pek bana göre değil. Aslında söyleyecek daha çok sözüm var herkese ayrı ayrı yazmak isterdim cidden. Ama bıkarsınız diye yazmıyorum. Hep iyi hatırlanmak dileğiyle hoşçakalın.

Jared Adrian Harvey
Karanlık Lord & Admin
Karanlık Lord & Admin
Jared Adrian Harvey

Erkek
Galleon : 1335

Geldim-Gördüm-Gittim Empty
MesajKonu: Geri: Geldim-Gördüm-Gittim   Geldim-Gördüm-Gittim Icon_minitimePaz 28 Kas. - 17:51:13

Güle güle seksi sempanzem. Her zaman yerin var burda unutma. =)
http://biestown.yetkin-forum.com

Geldim-Gördüm-Gittim
1 sayfadaki 1 sayfası