Belinda&Mércedes
RP IN!
Sessizliği severim. Rahatsız edilmemeyi severim. Bu yüzden tercihim sessiz ve karanlık yerlerdir. Dean Ormanı daimi tercihimdir. Şu anda bile o kadar huzurluyum ki. İnsanlardan tamamen kendimi soyutladım. Altımda minderim var sırtım ağaca dayalı, elimdeki kitap ile bütün oldum. Okuduğum kitabın ismi "koku". Fransa' yı ve hassa burnu olan adamı anlatıyor. Etkileyici. Aslında çok yeni bir kitap değil. Filmini izlediğim için kitabı aldım ve genelde bu kitabı okumak için Dean ormanına gelirim. Çünkü sessizliğe ihtiyacım var. Bol oksijen ve beynimin boşalması için birebir.
Ayak seslerinden yoksun. Sadece birkaç kuş cıvıldaması ve benim nefes alış verişim. Bazen sayfa sesi.
Kitabı yarasında kapattım ve asamı çıkarttım. Onu almadan önce 22 asa denemiştim. Hiç birine alışamadım. onlarla sihir yapılmıyordu. Daha sonra Gecenin Karanlık Gözleri' ni denedim. Elime aldığım anda annemin öğrettiği sihirlerden birini yaptım. Başarılı. Ve benim oldu. Gülümsedim. Daha sonra gülümsememi hemen sildim. Çünkü gülümsemek bana göre değildi. Mutlu olana kadar gülümsemeyecektim. Bu benim kararımdı. Ve şu anda mutsuzdum. Bu yüzden gülümsemiyordum. Ormandaki tek kişi ben olmama rağmen gülümseme yok. Ama haklı değildim. Ormandaki tek kişi ben değildim. Birisi daha vardı. Ayak seslerini duyabiliyordum. Kitabıma odaklanmaya çalıştım tekrardan ama olmadı. Yapamadım. Birisinin varlığını bilirken kitabı okuyamazdım.
"Lütfen sessiz. Burada bir şeye odaklanmaya çalışıyorum." dedim ve kız arkamdan baktı. Kafamı arkaya attım ve onu tanıdım. Slyhterinlerdendi. Onu ortak salonda görmüştüm. Sessiz olması gerekiyordu. Kendi sağlığı için.