Chiera çayını yudumlarken bir yandan da çevresine bakıyordu. İleride bir masada iki çift oturmuş, göz göze konuşuyorlardı. Chiera çifti görünce 6. sınıfta Aaron ile Üç Süpürge'de geçirdiği günleri hatırladı. O zamanlar Jared ile doğru düzgün konuşmuyordu bile. Okulun en popüler çocuğuyla çıktığı için tüm kızlar onu kıskanmıştı. Erkeklerse Aaron'dan ötürü Chiera'ya o gözle bakmaya çekiniyorlardı. İlk öpücüğünü Üç Süpürge'de almıştı Chiera. O günlerin bir daha geri gelmeyecek olmasını düşünerek bir an hüzünlendi. İki el gözlerini örttüğünde, çayından bir yudum daha almak üzere kupayı kavramıştı. " Selam seksi şey. Tanıdın mı beni? Aslında böyle bir abideyi nasıl unutabilirsin ki? Benim kisi de soru yani değil mi? Ancak sende çok seksi olmuşsun. Okul yıllarının inek tipli kızını geride bırakıp, kendine bakmışsın. Bir an bu bizim. Umm. Benim eski arkadaşım mı dedim kendi kendime? " Elleri Chiera'nın gözünden indiğinde, Chiera dönüp genç adamın yüzüne baktı. Tam da tahmin ettiği gibi, yine yakışıklıydı. Renkli gözleri türlü muziplikle parıldıyordu. Özensizce ama her nasıl oluyorsa şık giyinmişti. Evden ne kadar aceleyle çıktığı saçlarının düzensizliğinden belli oluyordu. Fakat karışık saçları kendisine küçük, haylaz bir çocuk havası katıyordu. Geçen senelerdeki unutkanlığı ve kendine güveni değişmemişti. Hayatından kaç tane kızın geçtiği düşünülürse, Chiera onun bu garip sözcükleri karşısında fazla şaşırmamıştı. Karıştırıldığı kızı iyi tanıyordu. Jared'a delicesine aşık, inek Ravenclaw'lı kız. Gerçekten, Jared onu öyle bir kızla karıştırabilecek kadar unutmuş muydu Chiera'yı? Jared karşısına oturduğunda Chiera kocaman gülümsedi ona. Potlarından hiç rahatsız olmadığını gösterircesine pişkin ama oldukça çekici bir gülümseme yerleştirmişti dudaklarına. " Sana da selam yakışıklı. Tabi ki seni tanıyorum, çağıran da bendim hatırlarsan. Her zamanki gibi yine çok mütevazısın. Adım Chiera, hatırlamamış olabilirsin. Kim bilir ne zaman uyandın ve uyumadan önce hangi kızla beraberdin. " Sözünü kibar bir gülümsemeyle bitirirken çayından bir yudum daha aldı. Jared aceleci ve uykulu gözüküyordu. Söylediklerinin çoğunu anlamamış bile olabilirdi hatta. " Eskiden yakın arkadaştık, ne çabuk unutulmuşuz. Karıştırdığın kızı da tanırdım, sana delicesine aşıktı. Belki Aaron dediğimde hatırlarsın beni, en yakın arkadaşın Aaron ile 4 ay çıkmıştım. " Jared alaylı gözleriyle Chiera'yı süzerken Chiera sözlerini bitirince gözlerini sokağa bakan cama çevirdi. Çok fazla hayal kırıklığına uğramamış olması, artık ona eskisi gibi aşık olmadığının göstergesiydi. Yine de Jared hala 7. sınıfta olduğu kadar yakışıklı ve karizmatikti.