Hoşlandığın kız olabilir. Ciddi birşey olmaz. Öyle bazen takılırız. İstersen tabi? ^^ (Gry,Sly sorunu olursa böyle biraz düşman gibi falan olabiliriz. Her ne kadar düşman aramasam bile...)
Laetitia Jacques V.Sınıf Slytherin & Sınıf Başkanı
Birkaç kurgu ile sana geldim arkideş Hangisi uyarsa söyle de birkaç küçücük RP´ler yaparız.
1. Şimdicik kurgumuz şöyle olabilir : Sen benden gıcık alırsın. Dışımdaki sessiz Crystal seni sinir eder. Bir de derste seni bir güzel paylamışımdır. -Yani profesör sana birşey sorduğunda sen yanlış cevap vermişsindir. Crys de hemen el kaldırıp doğru cevap filan vermiştir. Akıllı kızın hali başka -_-" - İşte bana istediğin kötü şakayı yapabilirsin ; tabii ki içimdeki Valerie ortaya çıkarsa ben karışamam arkideş. Ben bile tırsıyorum Valerie´den
2. Aslında arkadaş derim de biraz garip kaçar. Bir de tipin gayet sosyal birine benziyor ben belli belirsiz bir karakterim. İşte her neyseciğime bir gün sosyalliğim tutmuştur. Seninle birkaç kelam filan etmişimdir. Sonra işte o günden sonra arkadaş olmuşuzdur ; ama sonra işler senin Slyterin yüzünü gösterince değişmiştir ve "Umursamadıklarım"da olabilirsin.
3. Siz Slyterinsin sonuçta kardeş. Sırf o yüzden mecburi düşman oluruz. xD
4. Ya da ben seni abi gibi göreyim ; ama bunu kimse bilmesin *-*
Sebastian Théodore V. Sınıf Slytherin