| Eva Jenny | Efi Ararsa Ne Bulur ? | |
|
+11Lima Donald Eshe Akila Petrova Elvira Moltinova Savannah Claire Madden Athena Ambrosia Christofer Peter L'oyal Serena Melanie Holls Judith Bianca Fleurette Xavier John Redmond Chiera Verzizia Eva Jenny Olivia 15 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Eva Jenny Olivia IV. Sınıf Gryffindor & Sınıf Başkanı & Admin
| Konu: Eva Jenny | Efi Ararsa Ne Bulur ? Salı 9 Kas. - 20:32:34 | |
| Bu bölümü kısa geçeceğim Evet,herkes arıyor ben neden aramayayım dedim.Bilmiyorum iyi mi ettim ama.Her neyse öncelikle Eva'nın karakterinden bahsedeyim.(Bknz:Karakter için fazla ayrıntı;Lejant =P)Kızımız sakindir fakat...Sevdiği biri olunca eğlenmeyi,hatta ve hatta kopmayı çok iyi bilir.Sadece 'En Yakınlar' grubu için sakinlik çizgisinden kayar.Bir davranışı yapmadan önce iki kez düşünür fakat bazen bencilliği tutabilir ve ağzına geleni söyleyebilir,aldırmayın.Cesurdur,hemde çok.Cesurluğunu annesinden almıştır,sinsiliğinide babasından.Ama normal de cesurluğu ön plana çıkar.Hırsı bazen ona yapmayacağı şeyleri yaptırsa da arkadaşları bunu kötüye yormazlar.Sakarlığı bazı günler (Salı,Perşembe,Cuma,Pazar=P) tavan yapar.Arkadaşları bu sakarlıklarını kınayacaklarına daha çok hoş bulurlar.(Ne arkadaşlarım varmış benim de be ahsj )En nefret ettiği şeyler;yalan söylemek ve ihanettir.Bazı Gryffindor'lular Slytherin'lere karşı bir nefret duygusu beslese de o durduk yere bir kin duymaz.Çatalağız olduğu için -ironik ama gerçek- yılanları sever.En sevdiği şeyler başlıca ; Gryffindor,kitaplar ve piyanosudur.Bu kadar ön bilgi yeter sanırım.Şimdi gelelim aradıklarıma ;Ne arıyorum ben? Özel İnsan ~ Tabi ki bunu sadece göstermelik olarak açıyorum.İkiz değerini bil =P #Delmira Etta Heloise Can Dost ~ Tabi ki bu da özel!Lütfen,ikizimin kuzenine yol verin. #Anna Maria Giovanne Yasak Sevgi ~ Şşt!!Yasak dedik ya =P #Christofer Peter L'oyal Dost Takımı ~ Takıldığım grup.Öyle böyle değil sıkı fıkıyız.=P Aramızdan su geçmez. #Judith Bianca Fleurette #Serena Melanie Giovanne #Savannah Claire Madden# Arianna Schult Partnerimsi =P ~ Şşşt!Partnerim olmak istiyorsan lütfen özel mesaj at.Ancak 'Partnerimsi' diyorum çünkü özel kurguda bekleyen bir 'Yasak Sevgi' var.Ondan o sevgi bittikten sonra ancak partner alabilirim.O süreç boyunca istediği herkesle çıkabilir başvuran.Karışmam o kadar =P # Çocukluk Arkadaş ~ Eskiden beri tanıdığım ve ailemi tanıyan iki kişi istiyorum.Aile sırlarımı paylaşabileceğim birileri olmalı. #Dylan Mc'Gonner #Athena Ambrosia Takıldığım Hoş Çocuklar ~ Sıkı fıkı olduğum çocuklar istiyorum.Gerektiğinde beni güldürebilen ve beni koruyan.(Bunlar Dost Takım'a da dahil olacaklar) # # # Hoşlandıklarım ~ Genel de o kadar hoşlandığım çocuk olmaz ama yine de kendine güvenen bu gruba dahil olabilir. # Otlayabileceğim İnsanlar ~ Genel de kütüphane de görüştüğüm ve diğerleri kadar sıkı fıkı olmasa da sevdiğim-daha doğrusu severek ders çalıştığım- kişiler. #Savannah Claire Madden # Düşmanlar ~ Düşmanı açmalımıyım bilemedim,çok düşmanım çıkarsa kendimi boğazlarım.Her neyse,beni kıskanan veya bana kafa tutan kişilerin olduğu grup.Lütfen buraya çok başvurmayın =P # Gelelim Yetişkinlere ; Kurabiye Takımı ~ Cookies Monster'da en çok zaman geçirdiğim yetişkinler. :L #Scarlett Nora Oldwin Gözde Profesörler ~ Açıklamaya gerek var mı? #Eshe Akila Petrova #Lima Donald Beni Kollayan ~ Yani beni koruyan ve genel de ona danıştığım bir profesör yada bir yetişkin olsaydı fena olmazdı hani.Dimi yani? #Chiera Verzizia #Xavier John Redmond Hoşlandığım ~ Yetişkinden hoşlanılır mı?Gayette hoşlanılır.Arıyorum işte açıklama yok hıh =P # Özel Kurgu; Özel Kurgu ~ Kafasında herhangi bir kurgu olan kişiler buraya ^^ #Elvira Moltinova- Kurgu:
Bu kadın özellikle derslerinde bana gıcık olmak için yaratılmış.En zor soruları bana sormakla kalmayıp üstüne en zor ödevleri de bana veriyor.Sorularını bilemediğim taktir de aşırı tepkiler verip,ödevlerimi ikiye katlıyor.Pekala ben de zekiyim ama derslerime hele ki bitkilere o kadar çalıştığım söylenemez,elbette ki bazı soruları bilmemem doğal.Ah,Merlinin donu adına.O Profesör inatçıysa ben ondan daha inatçıyım.Bitki Bilimden Olağan Üstü alıcağıma,Merlin'den-ve de donundan- emin olduğum kadar eminim. #
En son Eva Jenny Olivia tarafından Cuma 10 Ara. - 21:48:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi | |
|
| |
Chiera Verzizia Biçim Değiştirme Profesörü
| |
| |
| Konu: Geri: Eva Jenny | Efi Ararsa Ne Bulur ? Salı 9 Kas. - 20:39:16 | |
| | |
|
| |
Xavier John Redmond Mitoloji Profesörü & Gryffindor Bina Sorumlusu & DM
| Konu: Geri: Eva Jenny | Efi Ararsa Ne Bulur ? Salı 9 Kas. - 20:49:33 | |
| Çocukluk arkadaş. (Dylan Mc'Gonner) Seni kollayan profesör olabilirim. | |
|
| |
| Konu: Geri: Eva Jenny | Efi Ararsa Ne Bulur ? Salı 9 Kas. - 20:50:45 | |
| Tamamdır Profesör ^^ Ekliyorum (: | |
|
| |
Judith Bianca Fleurette IV. Sınıf Gryffindor & Sınıf Başkanı
| Konu: Geri: Eva Jenny | Efi Ararsa Ne Bulur ? Salı 9 Kas. - 21:07:11 | |
| Arkadaş Grubu | |
|
| |
Serena Melanie Holls V. Sınıf Gryffindor
| Konu: Geri: Eva Jenny | Efi Ararsa Ne Bulur ? Salı 9 Kas. - 21:07:32 | |
| Güzellik. Biliyorsun zaten. | |
|
| |
| |
| |
Christofer Peter L'oyal V.Sınıf Slytherin & Sınıf Başkanı
| Konu: Geri: Eva Jenny | Efi Ararsa Ne Bulur ? Salı 9 Kas. - 21:19:59 | |
| Evet işte beklediğim insan konusunu açmış ve geldim.Biliyorsun tabiki Ekliyorsun tabiki ^^ | |
|
| |
| Konu: Geri: Eva Jenny | Efi Ararsa Ne Bulur ? Salı 9 Kas. - 21:23:16 | |
| | |
|
| |
Athena Ambrosia V. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: Eva Jenny | Efi Ararsa Ne Bulur ? Çarş. 10 Kas. - 21:25:48 | |
| Çocukluk arkadaş ya da düşman.Sana kalmış. | |
|
| |
| Konu: Geri: Eva Jenny | Efi Ararsa Ne Bulur ? Perş. 11 Kas. - 16:49:53 | |
| Amaniin.Çocukluk arkadaşlara ekliyorum ^^ | |
|
| |
Savannah Claire Madden V. Sınıf Hufflepuff & Sınıf Başkanı
| |
| |
| Konu: Geri: Eva Jenny | Efi Ararsa Ne Bulur ? Çarş. 17 Kas. - 12:39:31 | |
| Ehu ehu ^^ Tabiki xD Ekliyorum beybi. | |
|
| |
Elvira Moltinova Bitkibilim Profesörü
| Konu: Geri: Eva Jenny | Efi Ararsa Ne Bulur ? Çarş. 17 Kas. - 18:50:27 | |
| Senin Snape'in olurum kız Yani aslında korurum seni ama terslerim, hem de çok ^^ Bu da özel kurgu bölümüne giriyor sanıyorum ki | |
|
| |
| |
| |
Elvira Moltinova Bitkibilim Profesörü
| Konu: Geri: Eva Jenny | Efi Ararsa Ne Bulur ? Çarş. 17 Kas. - 19:02:00 | |
| Yani diyorum ki, derslerimde özellikle sana gıcık davranışlarda bulunuyorum ben. Misal sana daha fazla ödev veriyorum, zor soruları hep sana soruyorum, bilemezsen de aşırı tepki gösteriyorum. Ama bir şekilde de sana yardım ediyor gibiyim, bitkibilim konusunda mesela sırf bana yaranabilmek için daha çok çalışıyorsun falan. Hani ben inadım, sen daha inatsın falan. | |
|
| |
| |
| |
Eshe Akila Petrova Astronomi Profesörü
| |
| |
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| |
| |
Lima Donald Tılsım Profesörü
| Konu: Geri: Eva Jenny | Efi Ararsa Ne Bulur ? C.tesi 20 Kas. - 14:35:43 | |
| Sevdiğim öğrencilerden biri daha ^^ Ekle bakalım (: | |
|
| |
| |
| |
Eleanor Melanie Andryane Bitkibilim Profesörü
| Konu: Geri: Eva Jenny | Efi Ararsa Ne Bulur ? Salı 7 Ara. - 16:00:34 | |
| Şu anda Bitkibilim profesörü benim ^^ Seni koruyan ve kollayan bir profesör olmak istiyorum.Seninle dersten ayrı olarak zaman geçirerek iyi olmadığın konuları çalıştırıyorum.Cevapları bildiğin zamanlarda gözünden anlıyorum ve senin parmak kaldırmana öncelik gösteriyorum.Sınıfta ayrımcılık yapmıyorum ama senin ödevlerine fazladan 1-2 puan veriyorum.Derste bana karşı saygılısın.Şakalaşma yapsan bile seni azarlamıyorum.Başaracağına inanıyorum ^^ Dersimede kayıt yaptırabilirsin. | |
|
| |
| Eva Jenny | Efi Ararsa Ne Bulur ? | |
|