Anna Maria Benson V. Sınıf Ravenclaw & Sınıf Başkanı
| Konu: Nuterlinesq'in Ofisi / Şube -1 Çarş. 24 Kas. - 22:05:32 | |
| - Spoiler:
Efendiimm önceden FeroniAnna diye bir ofis açmıştım ama sonradan sevdiğim bir forumun kapanmasıyla malesef ofisim de kapandı. *-* Neyse ofis-büro-şube işini buradan yütüreceğim ben de. Öncelikle takım için belirli bir link falan istemem yada galeri linki falan tek ünlünüzün ismini söylemeniz yeterli. Fakat takımlarınız biraz gecikebilir çünkü ps'yi yalnız hafta sonu açıyorum. Hafta içi nadir açıyorum. *-* Bir de o İlhami amcaya ve perilerine bağlı, onlar uğradıkları zamanlar takım yapma isteğim oluyor. Her ne kadar kırk defa İlhami amca'yı çağırma lutfunda bulunsam da bir perisini bile göndermedi pinti, her neyse er yada geç alacağım o perileri zaten. u.u Pinti işte bir rp yazarken bile uğramıyor ki. Neyse efendim İlhami amcayı es geçip bu abidik gubidik yazıya da bir son veriyorum ve ilk şubemi resmi olarak açıyorum. (aslında burası dokuzuncu falan fakat diğer şubeler artık iş gömez halde. u.u) Hoşgeldiniz falan filan... Çalışmalarımı bilen biliyor gerçi ama birkaç örnek vereyim, gerçi eski falan ama kıyamıyorum abi ya, neyse...
- Spoiler:
# Eğer hoşunuza giderse tek ünlünüzün adını söylemeniz yeterli. Birde üzerine bir yazı falan yazılacaksa onu. Eğer takımda baskın olmasını istediğiniz bir ton falan varsa söyleyebilirsiniz. U.U Link verirseniz istediğiniz resimlerle yaparım ama vermezseniz de kendi zevkime göre yaparım, zaten üstte örnekler mevcut. *-* Not: Birde dediğim gibi haftasonları ps'yi açıyorum. Birde hafta içi İlhami amca falan uğradığı zamanlar. Takımlarınız biraz gecikebilir, ama yine de seri yapmaya çalışacağım. Sonra papaz olmak istemem.
En son Anna Maria Benson tarafından Çarş. 8 Ara. - 0:29:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Eva Jenny Olivia IV. Sınıf Gryffindor & Sınıf Başkanı & Admin
| Konu: Geri: Nuterlinesq'in Ofisi / Şube -1 Perş. 25 Kas. - 16:12:11 | |
| | |
|
Ophelia Harvey III. Sınıf Slytherin & VIP Üye
| Konu: Geri: Nuterlinesq'in Ofisi / Şube -1 Perş. 25 Kas. - 20:27:07 | |
| | |
|
Androméda C. Brooke IV. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: Nuterlinesq'in Ofisi / Şube -1 Cuma 26 Kas. - 20:20:50 | |
| Aaa ben eksik kalırmıyım kii? =D Taylor Swift isterim bende bayıldım Swiftlerine zaten *-* Aman takıl öle işte | |
|
Sebastian Théodore V. Sınıf Slytherin
| Konu: Geri: Nuterlinesq'in Ofisi / Şube -1 C.tesi 27 Kas. - 18:25:15 | |
| Bana ve diğer(Lord)karakterime de yaparsan sevinrim
Lordunki Mat Gordon olucak.(özelgücümüalıralmazdeğişçeğimiçin.) Bu karakterimeyse Nicholas Bemberg ya da Boyd Holbrook. Sen seç (: 1DEN fazla yaparsan sevinrm (: | |
|
Mércedes Clémentine IV. Sınıf Slytherin
| Konu: Geri: Nuterlinesq'in Ofisi / Şube -1 Cuma 3 Ara. - 21:52:24 | |
| Kristina Kazurova için takım istiyorum. Üzerinde Mércedes yazsın lütfen. Efekt uygulayabilirsin. Şimdiden teşekkür ederim. | |
|