Konu: I. Dönem İksir Dersi Alımları C.tesi 4 Ara. - 23:02:28
I. Dönem İksir dersi alımları buradan olacaktır. Alımlar belirli güne kadar açık duracaktır. Alımlar sadece " 15 " gün sürecektir. 15 günün sonunda alımlar kapatılacaktır. Başvurularınız şu şekilde olmalıdır ;
Karakterin adı ve soyadı: Binası ve sınıfı: Neden iksir dersi? : Size kazandıracakları nelerdir? : İksirin hayatınızda ki yeri:
Şeklinde olmalıdır. Hiçbir şekilde boş alan kabul etmiyorum. Başvurularda bir tane bile boş bırakılan alan var ise başvuru reddedilecektir. Dediğim gibi başvurular sadece 15 gün sürecektir.
( 04.12.2010 - 19.12.2010 )
GRYFFINDOR
Elenora Lilith Matthews* III. Sınıf
HUFFLEPUFF
Arianna Schult* V. Sınıf
RAVENCLAW
Paolo Zachary Vendetta* V. Sınıf Tiffany Luna D'Amour* IV. Sınıf Anna Maria Benson* V. Sınıf
SLYTHERIN
Mércedes Clémentine* IV. Sınıf Ophelia Harvey* III. Sınıf
En son Jared Adrian Harvey tarafından Perş. 9 Ara. - 23:36:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Paolo Zachary Vendetta V. Sınıf Ravenclaw
Konu: Geri: I. Dönem İksir Dersi Alımları C.tesi 4 Ara. - 23:29:48
Karakterin adı ve soyadı:
Paolo Zachary Vendetta
Binası ve sınıfı:
V. Sınıf Ravenclaw
Neden iksir dersi? :
İksir yapmak eğlencelidir. Aynı zamanda iksir bir büyücünün bilmesi gereken temel öğelerden biridir. Hatta iksir yapmayı bilmeyen birine büyücü demek bile büyük sahtekarlıktır.
Size kazandıracakları nelerdir? :
Büyüyü bütün büyücüler yapabilir. Ancak herkes görür. İksiri ise sadece profesyoneller yapabilir. Kimse göremez, gizlidir, saklıdır ve kişiye özgüdür. Ayrıca iksir yapmak yetenek işidir. Büyü yapmak ise doğuştan gelen bir yetenektir.
İksirin hayatınızda ki yeri:
En basitinden bir kıza evlenme teklifi ettiniz. O kız reddetti ve siz büyük hayal kırıklığına uğradınız. Bunun acısını kaldıramayıp intihar ettiniz ve hayatınız bir kız yüzünden sonra erdi. Ancak bir aşk iksiri ile büyü etkisinde bile olsa onla evlenebilir ve bir ömür boyu mutlu bir hayat geçirebilirsiniz. Belki bu acımasızlık olur. Ancak sonunda ölüm olabilir. Birazcık acımasızlığın yanında ölümün lafı bile olmaz.
Elenora Lilith Matthews III. Sınıf Gryffindor
Konu: Geri: I. Dönem İksir Dersi Alımları Paz 5 Ara. - 13:08:39
Karakterin adı ve soyadı:Elenora Lilith Matthews
Binası ve sınıfı:Gryffindor III. sınıf
Neden iksir dersi? :Bir büyücü asasız bir işe yaramaz..İksir dersinide bir asa olarak olarak düşünelim.Hayatımızda büyük bir yeri vardır ve çoğu kişiye göre eğlencelidir.Büyücülük için asa sallamak yetmiyor,büyücüler İksir yapımını öğrenmelidir.
Size kazandıracakları nelerdir? :İksir yapmak sonradan öğrenilir.Bunun için eğitim almalıyız.Bir büyücünün en önemli gereçlerinden biride iksirdir.Bunu kullanmayı bilirsek bu yabancı Dünya'da başarılı oluruz.
İksirin hayatınızda ki yeri:İksirin hayatımızda bir çok yeri vardır.İksirler iyi ya da kötü amaçlarla kullanılabilir.Bu büyücünün seçimine bağlıdır.Yalnız şunu unutmasınlar:İksirler bize yardım etmeleri ve hayatımızı kolaylaştırmaları için bulunmuştur.
Tiffany Luna D'Amour IV. Sınıf Ravenclaw
Konu: Geri: I. Dönem İksir Dersi Alımları Salı 7 Ara. - 22:07:43
Karakterin adı ve soyadı:Tiffany Luna D'Amour
Binası ve sınıfı:Ravenclaw IV. sınıf
Neden iksir dersi? : :Bir büyücü asasız bir işe yaramaz..İksir dersinide bir asa olarak olarak düşünelim.Hayatımızda büyük bir yeri vardır ve çoğu kişiye göre eğlencelidir.Büyücülük için asa sallamak yetmiyor,büyücüler İksir yapımını öğrenmelidir.
Size kazandıracakları nelerdir? :İksir yapmak sonradan öğrenilir.Bunun için eğitim almalıyız.Bir büyücünün en önemli gereçlerinden biride iksirdir.Bunu kullanmayı bilirsek bu yabancı Dünya'da başarılı oluruz.
İksirin hayatınızda ki yeri:İksirin hayatımızda bir çok yeri vardır.İksirler iyi ya da kötü amaçlarla kullanılabilir.Bu büyücünün seçimine bağlıdır.Yalnız şunu unutmasınlar:İksirler bize yardım etmeleri ve hayatımızı kolaylaştırmaları için bulunmuştur.
En son Tiffany Luna D'Amour tarafından Çarş. 8 Ara. - 20:34:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Arianna Gibson V. Sınıf Hufflepuff
Konu: Geri: I. Dönem İksir Dersi Alımları Çarş. 8 Ara. - 20:28:50
Karakterin adı ve soyadı:Arianna Schult Binası ve sınıfı:Hufflepuff Beş. Neden iksir dersi? :İksir ek bilgidir bence. Bende ek bilgiyi severim. Size kazandıracakları nelerdir? :Ek bilgi dediğim gibi. Fazladan artı puan yani. İksirin hayatınızda ki yeri:Çok yeri olabilir. Ama bunu zaman gösterir. Sadece şimdi yerini söylersem. İksiri severim.
Mércedes Clémentine IV. Sınıf Slytherin
Konu: Geri: I. Dönem İksir Dersi Alımları Çarş. 8 Ara. - 21:33:37
Karakterin adı ve soyadı: Mércedes Clémentine Binası ve sınıfı: Slytherin 4. sınıf Neden iksir dersi? : Çünkü büyücü için asası neyse iksir de o dur. Büyülerin yetersiz kaldığı yerlerde iksirler işe yarar. Size kazandıracakları nelerdir? : Eğer yardıma ihtiyaç olunan bir an olursa o zaman kazanımlarım işe yarar. İksirin hayatınızda ki yeri: Bunu dersler gösterecektir. Ancak ailem büyücülerden oluştuğu için hayatımdaki yeri oldukça fazla. Yaz tatillerinde annem bana bazı iksir adları öğretiyor. Bunları kendi emellerime alet edebilirim. Emellerim iyi yada kötü olabilir ama ben Slyhterine olarak pekte iyi düşünmüyorum.
Bina adımı yanlış yazmış olabilirim. Kusura bakmayım:)
Ophelia Harvey III. Sınıf Slytherin & VIP Üye
Konu: Geri: I. Dönem İksir Dersi Alımları Perş. 9 Ara. - 22:48:23
Karakterin adı ve soyadı: Ophelia Harvey Binası ve sınıfı: Slytherin * 3. Sınıf Neden iksir dersi? : İksir yapmak geleceğimde ve okul hayatımda başarılarıma başarı katıcak. Ayrıca elde etmek istediğim kişiye karşı aşk iksiri hazırlayamayacaksam nerde kaldı cadılık ? Size kazandıracakları nelerdir? : Bana çok şey kazandırabilir. Ölümsüzlük, aşk, nefret, başarı.. gibi. İksirin hayatınızda ki yeri: Tabi ki karanlık işler kullanıcam.
Anna Maria Benson V. Sınıf Ravenclaw & Sınıf Başkanı
Konu: Geri: I. Dönem İksir Dersi Alımları Perş. 9 Ara. - 23:21:03
• Anna Maria Benson. • Beşinci Sınıf Ravenclaw. • İlgimi çekiyor. • Bilmiyorum. Sonuçta derse girmeden öğrenemem öyle değil mi? • İksiri severim. Değişik karışımların ortaya çıkardığı özelliklerini de. Sanırım dersi seviyor olmam yeterli?
Derica Hubert Théodore İksir Profesörü & Ravenclaw Bina Sorumlusu
Konu: Geri: I. Dönem İksir Dersi Alımları Perş. 9 Ara. - 23:30:14