Mércedes Clémentine IV. Sınıf Slytherin
| Konu: Clémentine Arıyor. Başvurular buradan Cuma 3 Ara. - 22:35:47 | |
| İtalyan' dır. Ailesi İtalya' nın en zenginlerindendir. Safkan bir ailedendir. Annesi Marianna, babası Zeus ve abisi Jeul' dur. Annesi ve babası Karanlık Lord' a çok bağlıdır. Abisi ve Mércedes, tarafsızlığını ilan etmiştir. Seçmen Şapka' nın onu Slyhterinlere seçmesine sevinmiştir. Çünkü tüm ailesi Slyhterinlerdendi. Zengin olduğunu asla belli etmez. Kıskançlığı haddinden fazladır. Acımasızdır. Zor affeder. Bu yüzden ailesi ona Mércedes adını koymuşlardır. Biraz merhametli olmasını dilemişlerdir. Ancak Mércedes tam tersi olmuştur. Soyadı ile seslenilmesini sever. Onun yakın arkadaşı olmak bir ayrıcalıktır. Genelde kimse ile takılmaz. Quidditch izlemeye bayılır. Çalışkan bir öğrencidir. İleride çok yetenekli bir cadı olmayı planlıyor. Aradıkları:
En yakın arkadaşı (Slyhterinlerden benim gibi birini istiyorum.)
Ezeli düşmanım (Hangi binadan olduğu fark etmez. Beni zıttım bir karakterdir.)
Sevgilisi (Hangi binadan olduğu fark etmez. Ona hayatını adayacağı birisi olmalı.) Vincent Lynn Onu kıskanan birisi (Benim her şeyimi çok kıskanır.)
Ek Kurgular:
En son Mércedes Clémentine tarafından Paz 5 Ara. - 13:06:20 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
Vincent Lynn V.Sınıf Slytherin & Admin
| Konu: Geri: Clémentine Arıyor. Başvurular buradan C.tesi 4 Ara. - 20:55:47 | |
| Sevgilisi Kurguyu buluruz.. Huylarım: Çabuk sinirlenen neşeli ve neşelendiren.. Sevdiklerini koruyan.. | |
|
Mércedes Clémentine IV. Sınıf Slytherin
| Konu: Geri: Clémentine Arıyor. Başvurular buradan C.tesi 4 Ara. - 20:58:01 | |
| Ekliyorum. En kısa zamanda rp yapmalıyız. PM gönderdim zaten:) | |
|
Tiffany Luna D'Amour IV. Sınıf Ravenclaw
| Konu: Geri: Clémentine Arıyor. Başvurular buradan Çarş. 8 Ara. - 21:50:49 | |
| Ek kurguya veya Ezeli Düşman'a beni koyabilirsin.Sarı saçlı bir güzelim.Biraz kırılganım.Okulda popüler biri bile olsam iyilik meleğiyim.Slytherinlilerle pek takılmam.Çoğu kişi arkamdan konuşur(genellikle beni kıskananlar) Hakkımda kötü yalanlar uydursalarda onlara kafamı takmam.Neresi uygunda oraya koy ^^ | |
|