Mércedes Clémentine IV. Sınıf Slytherin
| Konu: Clémentine Paz 5 Ara. - 16:02:39 | |
| Mércedes Clémentine Slyhterine İtalyan. 17 yaşında. # Kimseyle takılmaz. # Kinci # Zeki # Ciddi# Kahverengi Gözlü # Kahverengi Saçlı # Beyaz Tenli # Uzun Boylu # Baştan çıkarıcı İtalyan' dır. Ailesi İtalya' nın en zenginlerindendir. Safkan bir ailedendir. Annesi Marianna, babası Zeus ve abisi Jeul' dur. Annesi ve babası Karanlık Lord' a çok bağlıdır. Abisi ve Mércedes, tarafsızlığını ilan etmiştir. Seçmen Şapka' nın onu Slyhterinlere seçmesine sevinmiştir. Çünkü tüm ailesi Slyhterinlerdendi. Zengin olduğunu asla belli etmez. Kıskançlığı haddinden fazladır. Acımasızdır. Zor affeder. Bu yüzden ailesi ona Mércedes adını koymuşlardır. Biraz merhametli olmasını dilemişlerdir. Ancak Mércedes tam tersi olmuştur. Soyadı ile seslenilmesini sever. Onun yakın arkadaşı olmak bir ayrıcalıktır. Genelde kimse ile takılmaz. Quidditch izlemeye bayılır. Çalışkan bir öğrencidir. İleride çok yetenekli bir cadı olmayı planlıyor. _____________________________________________________ Eklenmek için: İcon: Kullanıcı Adın: Kurgumuz: Yeterlidir. İconu lejanttan al kurguyu sen belirle türünde şeyler istemiyorum. Ne kadar yakınım olursanız olun, isterseniz kurgumuz belirli olsun bir iki cümle yazın. _____________________________________________________ İLİŞKİLERVincent Lynn Kalbimdeki tek erkek.Kalbimdeki tek erkek. Tek erkek diyorum. Çünkü kalbimde asla babama yer olmadı. Hayatımda o kadar kötü bir insan görmemiştim. Bu yüzden ona asla yer vermedim. Eskiden kalbimde sadece beyaz atlı prense yer vardı. İlerde kim olacağını hayal edip dururdum ve kalbime beyaz atlı prensim süzüldü. Ancak süzülen kişi atlı değil asalı oldu. Ona belli etmesemde onu hayatımda kimseyi sevmediğim kadar çok seviyorum.
En son Mércedes Clémentine tarafından Ptsi 6 Ara. - 20:56:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Vincent Lynn V.Sınıf Slytherin & Admin
| Konu: Geri: Clémentine Ptsi 6 Ara. - 19:48:24 | |
| İcon: Vincent Lynn Kurgu:Daha yapmadık ama belli sevgili olucaz.. | |
|
Mércedes Clémentine IV. Sınıf Slytherin
| Konu: Geri: Clémentine Ptsi 6 Ara. - 20:57:34 | |
| Ekledim. Ayrıca kurguyu konuşalım. Ya ben bu gün msn' i açtım ama sen açık değildin. Bence özel mesajdan konuşalım. Daha sağlıklı | |
|